SKRIVARFOKUS
6-8 juni på ön Bastuskär utanför Holmsund, Umeå
För dig som redan har ett projekt igång är detta ett gyllene tillfälle att dyka in i det och ge det den tid och omsorg det behöver. I en mysig stuga ute på ön Bastuskär utanför Holmsund avsätter vi tid och engagemang för det egna skrivandet. Tillsammans med andra som också skriver får och ger du respons för att sedan kunna utveckla din egen text under helgen, med hjälp av övningsuppgifter eller på egen hand.
På lördagen finns möjlighet för individuella skrivarsamtal med kursledaren Mina Widding, där man kan diskutera och få respons på sina särskilda frågor.

Utresa fredag 6 juni 18:00, hemresa söndag 8 juni 16:00
Lunch/middag/tilltugg ingår, medtag frukost, skrivdon samt sänglinne. Delat boende.
2495:-

SKRIVARINSPO
14-15 juni på ön Bastuskär utanför Holmsund, Umeå
Inspirerande skrivövningar och en introduktion till skrivandets grunder, samtal och gemenskap kring skrivande och kreativitet - allt i en mysig stuga på en ö i skärgården utanför Holmsund.
Vi tar oss över till ön med båt på lördagsmorgonen och börjar med att presentera oss för varandra och göra enklare övningar för att ta oss in i skrivandets värld. På eftermiddagen fördjupar vi oss i skrivandets olika element och varvar skrivande med upplevande och funderande, läsande och umgänge, för att på söndagen avsluta med en lite längre skrivövning.

Utresa lördag 14 juni 10:00, hemresa söndag 15 juni 16:00
Lunch/middag/tilltugg ingår, medtag frukost, skrivdon samt sänglinne. Delat boende.
1995:-ANMÄLAN

Det finns platser kvar!
Skicka din anmälan, eller rikta dina frågor till:

Mail: skriva@minawidding.com
Mobil: 0733-884477

MINA WIDDING

är skrivpedagog & poet med Umeå som bas.
Läs mer om hennes verksamhet på

SKRIVA.MINAWIDDING.COM