SKRIVHANDLEDNING

SKRIVSAMTAL:

Håller du på med ett större projekt och behöver tala med någon om hur du ska strukturera det? Har du kört fast och vill komma vidare? Har du skrivkramp och längtar efter att känna lusten och inspirationen igen? Eller vill du bara ha en push i att komma igång?
Anledningarna kan vara många till att vilja samtala med någon som är kunnig på området. I skrivsamtalet kan vi få bukt med dina specifika frågeställningar kring skrivandet, jag kan gå igenom din text och ge respons, vi kan prata om skrivrutiner utifrån dina specifika förutsättningar samt ge övningar - vad vi talar om är helt och hållet upp till dig.
Du börjar med att ta kontakt med mig och berätta vad du skulle vilja ha hjälp med. Jag återkommer med ett förslag på tid att träffas, eller samtala över internet/telefon samt förbereder ett första möte utifrån de uppgifter du gett mig. Det blir en slags privatkurs, kan man säga, anpassad efter dina behov, förutsättningar och mål.

Kostnad: 1500:- för det första mötet, genomgången och uppläggandet av ev framtida träffar, därefter 200:- per timma, textresponsläsning och/eller vidare samtal.
Anmälan: skriva@minawidding.com


TEXTRESPONS:

Renodlad textrespons. Att få sin text läst av någon som är erfaren av att ge respons, kan vara guld värt. Vi vet ju alla hur blind man kan bli när det gäller sin egna text. Jag läser igenom det du skrivit och delger min läsning, vad jag uppfattar att texten handlar om, dess styrkor och svagheter, struktur och möjligheter.

Prova på-pris: 995:- + 5:- / sida för texter längre än 25 sidor. Texten skall vara i 12pt, och 1,5 radavstånd.
Anmälan: skriva@minawidding.com


REDIGERING AV DIN LIVSBERÄTTELSE:

Erbjudande för de som gått min skrivarkurs "Skriv för livet". Vill du ha hjälp med att strukturera texten, hur du ska formulera vissa stycken, dela in i kapitel osv? Tillsammans sätter vi oss ned med din text och går igenom dina specifika frågeställningar.

Kostnad: 500:- för första träffen med genomgång av text, därefter 200:- per timma, textrespons och samtal/träff.
Anmälan: skriva@minawidding.com


DISTANSKURSER

SKRIVINSPO PER KORRESPONDANS:

Vill du komma igång att skriva?
Hör du till skaran som tycker att det är väldigt roligt att få riktiga brev i brevlådan?

Kanske har du inte möjlighet att närvara på en dag- eller kvällskurs, men är ändå sugen på att få inspiration.
I denna distanskurs kombineras det lekfulla med det praktiska. Varannan vecka dimper det ned ett brev med interaktiva skrivövningar, som du får möjlighet att göra när det passar dig. Du skickar tillbaka dina resultat, per brev eller mail, och får en liten respons tillbaka med nästa kursbrev.
Att skriva är att leka med ord! Det ska vara roligt att skriva. Är du nyfiken på vilka världar du kan skapa med din penna? Du får inspiration och en inblick i skrivandets olika verktyg. Poesi, prosa, självbiografi – vi provar på det mesta. Inga förkunskaper krävs.

Kurstart: efter överenskommelse.
Omfång: 8 brev
Kostnad: 995:-
Anmälan: skriva@minawidding.com
Mail: skriva@minawidding.com | Facebook | Do you speak poetry? | Mina Widdings personliga hemsida